Laagste Premie Handelaars Kenteken Verzekering

Direct uw Groene Plaat Verzekering afsluiten. Premie € 56,68 per maand voor uw Handelaarskenteken Verzekering.

Overzicht Standaard Handelaarskenteken Verzekering Voor Autohandelaren

Alle Handelaarskenteken Verzekeringen / Groene Plaat Verzekeringen van onderstaande verzekeraars bestaan standaard uit:

  • Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven +
  • WA Verzekering Groene Plaat +
  • Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad RDB

Bij MoVea kunt u het Handelaarskenteken direct verzekeren, bij Aegon, ASR en Nationale Nederlanden behoort voorlopige dekking tot de mogelijkheden. Genoemde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting.

De onderstaande premies voor de Standaard Groene Plaat Verzekering / Handelaarskenteken Verzekering zijn gebaseerd op 1 ondernemer zonder personeel.

 

Kantel uw telefoon
voor optimaal resultaat.

Aanbieder  Inzittende
Verzekering
Verhaal Rechts Bijstand Totaal Aantal  Verzekerde Kentekens Premie per maand

Optimaal
5 Kentekens inclusief Groene Plaat en RDB Verzekering € 89,10 Aanvragen »

Plus
1 Handelaars Kenteken en RDB Verzekering € 66,32 Direct verzekeren »

Start
1 Handelaars Kenteken en RDB Verzekering € 61,50 Direct verzekeren »

Budget
1 Handelaars kenteken en RDB Verzekering € 56,68 Direct verzekeren »

Compleet *
5 Kentekens inclusief Groene Plaat en RDB Verzekering € 103,49 Aanvragen »

ZZP
1 Handelaars Kenteken en RDB Verzekering € 57,48 Aanvragen »

Standaard
1 Handelaars Kenteken en RDB Verzekering € 66,70 Aanvragen »

Beperkte Garagepolis
4 Kentekens inclusief Groene Plaat en RDB Verzekering € 178,21 Aanvragen »

Kentekens kunt u zelf aan- en afmelden, dit kan niet bij Aegon ZZP!

* Let op: bedrijfslocatie verplicht!

             

             
             

Uw Groene Plaat Verzekering Direct Verzekert

Kiest u voor de Handelaarskenteken Verzekering van MoVea, dan is uw Groene Plaat per direct in Voorlopige Dekking. U ontvangt meteen na aanvraag een dekkingsbevestiging per mail. U kunt dan direct aan het werk met uw Handelaarskenteken. Na definitieve acceptatie door de verzekeraar ontvangt u de polis.

Ook de Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad (WA Verzekering) valt onder de Groene Plaat Verzekering van MoVea, deze hoeft u dus niet apart aan te kopen.

De Groene Plaat Verzekering van MoVea is flexibel, zo kunt u naast het Handelaarskenteken ook andere verzekeringen toevoegen, bijvoorbeeld een brand - / diefstal verzekering voor uw Handelsvoorraad.

De Handelaarskenteken Verzekering van MoVea kent een lage premie met uitstekende voorwaarden en prima uitbreidingsmogelijkheden. Bovendien heeft u de keuze uit vier verschillende Kenteken Verzekeringen, MoVea Budget, MoVea Start, MoVea Plus en de MoVea Optimaal!

Waarom de Handelaarskenteken Verzekering van AEGON

Weet u zéker dat u naast enkel uw Groene Plaat meerdere kentekens gaat aanmelden op uw Kenteken Verzekering dan is de Handelaarskenteken Verzekering Compleet van AEGON een optie. 

Met de Groene Plaat Verzekering Compleet van AEGON koopt u dus premiestabiliteit wanneer u meerdere kentekens gedurende een langere periode wilt verzekeren.

De Handelaarskenteken Verzekering Aegon ZZP is één optie wanneer u beslist zéker weet alléén uw Groene Plaat te willen verzekeren. Extra kentekens aanmelden is niet mogelijk.

Aegon stelt voor beiden Kenteken Verzekeringen als eis dat u beschikt over een eigen bedrijfslocatie, voorlopige dekking is meestal mogelijk.

Waarom de Groene Plaat Verzekering van ASR

Bent u van plan naast uw Handelaarskenteken voor een beperkte periode 1 of maximaal 2 extra kentekens aan te melden dan is de Handelaarskenteken Verzekering van ASR een optie. ASR berekent een premie van € 1,74 per dag per kenteken voor het aanmelden van een extra kenteken op uw Groene Plaat Verzekering.

Deze premie wordt met u achteraf verrekend via de na calculatie. Let wel u bouwt geen schade vrije jaren op voor de kentekens die extra worden gemeld op de Kenteken Verzekering. Digitaal aan - en afmelden van kentekens is mogelijk.

Waarom de Handelaarskenteken Verzekering van Nationale Nederlanden

De Groene Plaat Verzekering van Nationale Nederlanden is relatief duur. Hier tegenover staat dat Nationale Nederlanden de premie de afgelopen jaren niet heeft aangepast. U kunt op deze Handelaarskenteken Verzekering 4 kentekens melden inclusief het Handelaarskenteken zelf. Nationale Nederlanden brengt een toeslag in rekening wanneer er sprake is van meer dan een ondernemer of personeel, ook wordt een toeslag bij u neergelegd wanneer u meer den 4 kentekens heeft gemeld op de Kenteken Verzekering.

Spelregels Groene Plaat Verzekering

Het Handelaarskenteken is bedoeld voor handelaren in motorvoertuigen. U kunt de Handelaarskenteken Plaat aanvragen bij het RDW. Door de link Handelaarskenteken te raadplegen verkrijgt u alle noodzakelijke informatie over de Groene Plaat.

Voor het Handelaarskenteken bent u verplicht direct een WA verzekering aan te kopen. Vergeet u de Groene Plaat meteen te verzekeren dan kan het het RDW u een stevige boete opleggen. Ook als u het Handelaarskenteken (nog) niet gaat gebruiken is een WA verzekering verplicht.

Een Handelaarskenteken mag alleen door u of een door u aangewezen persoon worden gebruikt. Als u gebruik maakt van de Groene Plaat dan dient u altijd het originele Handelaarskenteken bij u te hebben. Het gebruik van het Handelaarskenteken moet verband houden met de opgegeven bedrijfsactiviteiten.

Een Groene Plaat is niet bedoeld voor uitleendoeleinden maar wel voor het halen en brengen van voertuigen of het maken van een proefrit.