Beste Premie Handelaars Kenteken Verzekering

Direct uw Groene Plaat Verzekering of Handelaars Kenteken Verzekering afsluiten? Premie vanaf € 66,70 per maand voor uw Handelarenpolis inclusief RDB Verzekering! Kentekens bij verzekeren is mogelijk.

Overzicht Dekking Handelaarskenteken Verzekering Voor Autohandelaren

Alle Handelaarskenteken Verzekeringen / Groene Plaat Verzekeringen van onderstaande verzekeraars bestaan standaard uit:

  • Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven +
  • WA Verzekering Groene Plaat +
  • Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad RDB

 

Premievergelijker Groene Plaat Verzekering I Handelaars Kenteken Verzekering I Garage Verzekering! Alléén Voor Autohandelaren! Deze Kenteken PLaat Verzekering is niet bedoeld voor Autopoetsbedrijven!

 

Kantel uw telefoon voor optimaal resultaat.Kantel uw telefoon
voor optimaal resultaat.

Pakket:MoVeaCascadenationale nederlandenAllianz
WA Verzekering Handelaarskenteken    
Verplichte Verzekering Bedrijfserkenning (RDB)    
Digitaal Kentekens aan- en afmelden    
Digitaal Afdrukken Groene Kaart    
Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven Autohandel    
MoVea Verhaal Service Motorrijtuigen    
MoVea Letselschade Service    
Eigen risico WA€ 0,-€ 0,-€ 0,-€ 225,-
Totaal Aantal Verzekerde KentekensKies aantal kentekens:
12345
5 kentekens
incl. Groene Plaat
4 kentekens
incl. Groene Plaat
5 kentekens
incl. Groene Plaat
Aantal eigenarenN.v.t.Kies aantal eigenaren:
123
Kies aantal eigenaren:
123
Kies aantal eigenaren:
123
OmzetTot € 100.000,-Kies uw omzet:
€ 200.000,- tot € 300.000,-€ 300.001,- tot € 400.000,-€ 400.001,- tot € 500.000,-Hoger dan € 500.000,-
N.v.t.N.v.t.
StarterN.v.t.Bent u starter?
 
N.v.t.N.v.t.
    
Premie66.70132.93195.08180.36
 Direct verzekeren »Direct verzekeren »Bel MoVea »Direct verzekeren »Direct aanvragen »

Verzeker Direct uw Groene Plaat of Handelaarskenteken

 

MoVea Opbouw

Bij de Groene Plaat Verzekering MoVea Opbouw wordt uw Handelaarskenteken per direct in Voorlopige Dekking genomen. U ontvangt na de aanvraag per mail een dekkingsbevestiging van "voorlopige dekking" van uw Handelaarskenteken. De Groene Plaat - en de RDB Verzekering maken standaard onderdeel uit van de MoVea Opbouw. Naast het Handelaarskenteken kunt u optioneel kentekens bij verzekeren. De premie voor één extra gemeld kenteken bedraagt € 1,74 per dag, inclusief No Claim Korting. Ieder jaar zal de verzekeraar de extra gemelde kentekens met u verrekenen. De premie van € 66,70 betreft een minimum premie, deze is afgestemd op een omzet tot € 100.000,-. De MoVea Opbouw kent geen termijntoeslagen. U kunt de Groene Plaat Verzekering uitbreiden met een Schade Verzekering Inzittenden en/of een (Verhaal) Rechtsbijstand Verzekering, de premie bedraagt respectievelijk € 4,24 en € 3,96 per gemeld object per gemelde periode. Er is hier sprake van een contracttermijn van standaard 1 jaar.

Handelaars Kenteken Verzekering Van Cascade Assuradeuren

Bij de Handelaars Kenteken Verzekering van Cascade Assuradeuren wordt uw Groene Plaat per direct in Voorlopige Dekking genomen. Naast het Handelaarskenteken en uw RDW erkenning kunt u nog 4 kentekens extra tegen het WA risico verzekeren voor een vaste lage premie per maand. U ontvangt na de aanvraag per mail een dekkingsbevestiging van "voorlopige dekking" van uw Handelaarskenteken. De premie is afhankelijk van het aantal eigenaren en de omzet. Let op, als u personeel in dienst heeft dan zal de assuradeur een toeslag op de premie doorvoeren. Deze toeslag is gebaseerd op de hoogte van de loonsom.

Om voor deze Garage Verzekering in aanmerking te komen dient de omzet minimaal € 200.000,- te bedragen.

Bij bestaande Autohandel Bedrijven verleent de assuradeur u op voorhand No Claim Korting! Om voor deze korting in aanmerking te komen dient u het voorgaande verzekeringsjaar geen schades ten laste van uw huidige Garage Polis te hebben gehad. Bent u een startende Autohandelaar dan verleent de assuradeur u bij de eerstkomende hoofd (premie) vervaldatum de No Claim Korting. Voorwaarde is wel dat u geen schade heeft gehad vanaf de start van de Groene Plaat verzekering tot de hoofdvervaldatum. Termijntoeslag is niet van toepassing. Er is hier sprake van een contracttermijn van standaard 3 jaar. Een contracttermijn van 1 jaar is mogelijk tegen een toeslag van 10%.

Aanvullende Casco Verzekering Voor Uw Groene Plaat

Aanvullend op de Handelaarskenteken Verzekering bij Cascade kunt u ook een Casco Verzekering voor uw Groene Plaat afsluiten. Dekking tot 120 maanden. Bruto premie per maand € 76,-. Als u recht hebt op No Claim korting dan is de maandpremie voor uw Casco Verzekering Handelaarskenteken € 53,-

Beperkte Garage Verzekering Handelaren Van Nationale Nederlanden

Kiest u voor de Groene Plaat Verzekering van Nationale Nederlanden dan verkrijgt u voorlopige dekking nadat het volledig ingevulde - en ondertekende aanvraagformulier door ons per mail van u is ontvangen. Om in aanmerking te komen voor de Handelaars Kenteken Verzekering van Nationale Nederlanden dienen de werkzaamheden uitsluitend te bestaan uit handel in personen- en bestelauto's en motorfietsen. Vrachtauto's worden niet verzekerd door Nationale Nederlanden op deze Handelarenpolis. U kunt standaard 4 kentekens melden voor een vaste premie, inclusief de Groene Plaat - en de RDB Verzekering. Het is mogelijk om extra kentekens te melden tegen meerpremie. Vanaf 2 of meer eigenaren geldt een ander premietarief. Bij gespreide betaling is een premietoeslag van toepassing. Op het aanvraagformulier vindt u hierover meer informatie. U kunt de Groene Plaat Verzekering uitbreiden met een Schade Verzekering Inzittenden en/of een (Verhaal) Rechtsbijstand Verzekering, de premie bedraagt respectievelijk € 3,60 en € 3,53 per gemeld object per gemelde periode. Er is hier sprake van een contracttermijn van standaard 3 jaar.

Groene Plaat Verzekering Handelaren Van Allianz

Kiest u voor de Handelaars Kenteken Verzekering van Allianz, dan is voorlopige dekking per direct niet mogelijk, pas na ontvangst van het volledig ingevulde - en ondertekende aanvraagformulier kunnen wij Allianz verzoeken voorlopige dekking te verlenen. Op de Handelaren Polis van Allianz kunt u voor een vaste premie 5 kentekens verzekeren inclusief de Groene Plaat - en de RDB Verzekering. Extra kentekens melden tegen aanvullende premie is mogelijk. Vanaf 2 of meer eigenaren geldt een ander premietarief. Bij gespreide betaling is een premietoeslag van toepassing. Op het aanvraagformulier vindt u hierover meer informatie. U kunt de Groene Plaat Verzekering uitbreiden met een Schade Verzekering Inzittenden en/of een (Verhaal) Rechtsbijstand Verzekering, de premie bedraagt respectievelijk € 4,54 en € 2,52 per gemeld object per gemelde periode. Er is hier sprake van contracttermijn van standaard1 jaar.

Handelaarskenteken Verzekering, Maatwerk

Natuurlijk kunt u de Groene Plaat Verzekering van MoVea, Nationale Nederlanden en Allianz op maat maken met Brand- en Diefstal verzekeringen, Casco Verzekering Handelsvoorraad, Casco Verzekering Rijrisico's, Casco Verzekering Handelaarskenteken. De mogelijkheden zijn verschillend per aanbieder!                                                                        

Premies en condities

Genoemde premies en condities zijn altijd onder voorbehoud van definitieve acceptatie door de verzekeraar. De verzekeraar heeft het recht de premies en condities aan te passen. Bovenstaande premies zijn alleen van toepassing op Autohandelaren. Vermelde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting en exclusief poliskosten en eventuele termijntoeslag.

Verzekering Handelaarskenteken Opzeggen

U kunt uw Groene Plaat Verzekering of Handelaars Kenteken Verzekering opzeggen door aan ons de intrekkingsbrief van het RDW te mailen. In deze brief van het RDW bevestigt het RDW u per welke datum de Bedrijfserkenning is ingenomen en per welke datum uw Handelaarskenteken is ingetrokken. Tot datum inname Handelaarskenteken en Erkenningsnummer van uw bedrijfsvoorraad bent u verzekeringsplichting.

Spelregels Groene Plaat Verzekering

Het Handelaarskenteken is bedoeld voor handelaren in motorvoertuigen. U kunt de Handelaarskenteken Plaat aanvragen bij het RDW. Door de link Handelaarskenteken te raadplegen verkrijgt u alle noodzakelijke informatie over de Groene Plaat.

Voor het Handelaarskenteken bent u verplicht direct een WA verzekering aan te kopen. Vergeet u de Groene Plaat meteen te verzekeren dan kan het RDW u een stevige boete opleggen. Ook als u het Handelaarskenteken (nog) niet gaat gebruiken is een WA verzekering verplicht.

Een Handelaarskenteken mag alleen door u of een door u aangewezen persoon worden gebruikt. Als u gebruik maakt van de Groene Plaat dan dient u altijd het originele Handelaarskenteken bij u te hebben. Het gebruik van het Handelaarskenteken moet verband houden met de verzekerde bedrijfsactiviteiten zoals is vermeld op uw Garage- of Groene Plaat Verzekering.

Een Groene Plaat is niet bedoeld voor uitleendoeleinden maar wel voor het halen en brengen van voertuigen of het maken van een proefrit.