Laagste Premie Handelaars Kenteken Verzekering

Direct uw Groene Plaat Verzekering afsluiten of Handelaars Kenteken Verzekering aanvragen? Premie vanaf € 56,68 per maand voor uw Handelarenpolis!

Overzicht Standaard Handelaarskenteken Verzekering Voor Autohandelaren

Alle Handelaarskenteken Verzekeringen / Groene Plaat Verzekeringen van onderstaande verzekeraars bestaan standaard uit:

  • Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven +
  • WA Verzekering Groene Plaat +
  • Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad RDB

Genoemde premies van onderstaande verzekeringen voor Autohandelaren zijn inclusief 21% assurantiebelasting.

De onderstaande premies voor de Standaard Groene Plaat Verzekering / Handelaarskenteken Verzekering zijn gebaseerd op 1 ondernemer zonder personeel.

Kantel uw telefoon
voor optimaal resultaat.

Aanbieder:OptimaalPlusStartBudget
Totaal Aantal Verzekerde Kentekens1 Groene Plaat en 4 Rijrisico's1 Groene Plaat1 Groene Plaat1 Groene Plaat
WA Verzekering Handelaarskenteken
WA Verzekering Erkenning / RDB Verzekering
Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven Autohandel
Digitaal Aan- en Afmelden Eigen Rijrisico's
Digitaal Printen en Mailen Groene Kaarten
Verzekering Schade Inzittenden
Verhaal Service Motorrijtuigen
Verhaal Rechtsbijstand Verzekering
Vezekering Schade Aan Klantvoertuigen
     
Premie€ 89.10€ 67.04€ 61.50€ 56.68
 Direct verzekeren »Direct verzekeren »Direct verzekeren »Direct verzekeren »

Uw Groene Plaat Verzekering Direct Verzekert

Kiest u voor de Handelaarskenteken Verzekering MoVea Optimaal , dan is uw Groene Plaat per direct in Voorlopige Dekking. U ontvangt na uw aanvraag een dekkingsbevestiging per mail. U kunt dan meteen aan het werk met uw Handelaarskenteken. Na definitieve acceptatie door de verzekeraar ontvangt u de polis. Kiest u voor de Groene Plaat Verzekering MoVea Budget, MoVea Start of MoVea Plus, dan sturen wij uw aanvraag door naar de verzekeraar voor acceptatie, natuurlijk ontvangt u zo snel mogelijk van ons een terugkoppeling of er sprake is van acceptatie.

Ook de Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad (WA Verzekering) valt onder de Groene Plaat Verzekering van MoVea, deze hoeft u dus niet apart aan te kopen.

De Groene Plaat Verzekering van MoVea is flexibel, zo kunt u naast het Handelaarskenteken ook andere verzekeringen toevoegen, bijvoorbeeld een brand - / diefstal verzekering voor uw Handelsvoorraad.

De Handelaarskenteken Verzekering van MoVea kent een lage premie met uitstekende voorwaarden en prima uitbreidingsmogelijkheden. Bovendien heeft u de keuze uit vier verschillende Kenteken Verzekeringen, MoVea Budget, MoVea Start, MoVea Plus en de MoVea Optimaal!

Spelregels Groene Plaat Verzekering

Het Handelaarskenteken is bedoeld voor handelaren in motorvoertuigen. U kunt de Handelaarskenteken Plaat aanvragen bij het RDW. Door de link Handelaarskenteken te raadplegen verkrijgt u alle noodzakelijke informatie over de Groene Plaat.

Voor het Handelaarskenteken bent u verplichtdirect een WA verzekering aan te kopen. Vergeet u de Groene Plaat meteen te verzekeren dan kan het het RDW u een stevige boete opleggen. Ook als u het Handelaarskenteken (nog) niet gaat gebruiken is een WA verzekering verplicht.

Een Handelaarskenteken mag alleen door u of een door u aangewezen persoon worden gebruikt. Als u gebruik maakt van de Groene Plaat dan dient u altijd het originele Handelaarskenteken bij u te hebben. Het gebruik van het Handelaarskenteken moet verband houden met de opgegeven bedrijfsactiviteiten.

Een Groene Plaat is niet bedoeld voor uitleendoeleinden maar wel voor het halen en brengen van voertuigen of het maken van een proefrit.