Beste Premie Handelaars Kenteken Verzekering

Direct uw Groene Plaat Verzekering of Handelaars Kenteken Verzekering afsluiten? Premie vanaf € 66,70 per maand voor uw Handelarenpolis inclusief RDB Verzekering! Kentekens bij verzekeren is mogelijk.

Overzicht Dekking Handelaarskenteken Verzekering Voor Autohandelaren

Alle Handelaarskenteken Verzekeringen / Groene Plaat Verzekeringen van onderstaande verzekeraars bestaan standaard uit:

  • Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven +
  • WA Verzekering Groene Plaat +
  • Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad RDB

 

Premievergelijker Groene Plaat Verzekering I Handelaars Kenteken Verzekering I Garage Verzekering! Alléén Voor Autohandelaren!

 

Kantel uw telefoon voor optimaal resultaat.Kantel uw telefoon
voor optimaal resultaat.

Pakket:MoVeanationale nederlandenAllianz
WA Verzekering Handelaarskenteken   
Verplichte Verzekering Bedrijfserkenning (RDB)   
Digitaal Kentekens aan- en afmelden   
Digitaal Afdrukken Groene Kaart   
Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven Autohandel   
MoVea Verhaal Service Motorrijtuigen   
MoVea Letselschade Service   
Totaal Aantal Verzekerde KentekensKies aantal kentekens:
12345
1 Groene Plaat
+ 3 kentekens
Totaal: 4 kentekens
1 Groene Plaat
+ 4 kentekens
Totaal: 5 kentekens
Aantal eigenarenN.v.t.123123
    
Premie66.70195.08163.18
 Direct verzekeren »Direct verzekeren »Direct aanvragen »

Verzeker Direct uw Groene Plaat of Handelaarskenteken

 

MoVea Opbouw

Bij de Handelaarskenteken Verzekering MoVea Opbouw is uw Handelaarskenteken per direct in Voorlopige Dekking. U ontvangt na de aanvraag per mail een dekkingsbevestiging van "voorlopige dekking" van uw Handelaarskenteken. De Groene Plaat - en de RDB Verzekering maken standaard onderdeel uit van de MoVea Opbouw. Naast het Handelaarskenteken kunt u optioneel kentekens bij verzekeren. De premie voor één extra gemeld kenteken bedraagt € 1,74 per dag, inclusief No Claim Korting. Ieder jaar zal de verzekeraar de extra gemelde kentekens met u verrekenen. De premie van € 66,70 betreft een minimum premie, deze is afgestemd op een omzet tot € 100.000,-. De MoVea Opbouw kent geen termijntoeslagen. U kunt de Groene Plaat Verzekering uitbreiden met een Schade Verzekering Inzittenden en/of een (Verhaal) Rechtsbijstand Verzekering, de premie bedraagt respectievelijk € 4,24 en € 3,96 per gemeld object per gemelde periode.

Beperkte Garage Verzekering Handelaren Van Nationale Nederlanden

Kiest u voor de Groene Plaat Verzekering van Nationale Nederlanden dan verkrijgt u voorlopige dekking nadat het volledig ingevulde - en ondertekende aanvraagformulier door ons per mail van u is ontvangen. Om in aanmerking te komen voor de Handelaars Kenteken Verzekering van Nationale Nederlanden dienen de werkzaamheden uitsluitend te bestaan uit handel in personen- en bestelauto's en motorfietsen. Vrachtauto's worden niet verzekerd door Nationale Nederlanden op deze Handelarenpolis. U kunt standaard 4 kentekens melden voor een vaste premie, inclusief de Groene Plaat - en de RDB Verzekering. Het is mogelijk om extra kentekens te melden tegen meerpremie. Vanaf 2 of meer eigenaren geldt een ander premietarief. Bij gespreide betaling is een premietoeslag van toepassing. Op het aanvraagformulier vindt u hierover meer informatie. U kunt de Groene Plaat Verzekering uitbreiden met een Schade Verzekering Inzittenden en/of een (Verhaal) Rechtsbijstand Verzekering, de premie bedraagt respectievelijk € 3,60 en € 3,53 per gemeld object per gemelde periode.

Groene Plaat Verzekering Handelaren Van Allianz

Kiest u voor de Handelaars Kenteken Verzekering van Allianz, dan is voorlopige dekking per direct niet mogelijk, pas na ontvangst van het volledig ingevulde - en ondertekende aanvraagformulier kunnen wij Allianz verzoeken voorlopige dekking te verlenen. Op de Handelaren Polis van Allianz kunt u voor een vaste premie 5 kentekens verzekeren inclusief de Groene Plaat - en de RDB Verzekering. Extra kentekens melden tegen aanvullende premie is mogelijk. Vanaf 2 of meer eigenaren geldt een ander premietarief. Bij gespreide betaling is een premietoeslag van toepassing. U kunt de Groene Plaat Verzekering uitbreiden met een Schade Verzekering Inzittenden en/of een (Verhaal) Rechtsbijstand Verzekering, de premie bedraagt respectievelijk € 4,54 en € 2,52 per gemeld object per gemelde periode.

Handelaarskenteken Verzekering, Maatwerk

Natuurlijk kunt u de Groene Plaat Verzekering van MoVea, Nationale Nederlanden en Allianz op maat maken met Brand- en Diefstal verzekeringen, Casco Verzekering Handelsvoorraad, Casco Verzekering Rijrisico's, Casco Verzekering Handelaarskenteken. De mogelijkheden zijn verschillend per aanbieder!                                                                        

Premies en condities

Genoemde premies en condities zijn altijd onder voorbehoud van definitieve acceptatie door de verzekeraar. De verzekeraar heeft het recht de premies en condities aan te passen. Bovenstaande premies zijn alleen van toepassing op Autohandelaren. Vermelde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting en exclusief poliskosten en eventuele termijntoeslag.

Verzekering Handelaarskenteken Opzeggen

U kunt uw Groene Plaat Verzekering of Handelaars Kenteken Verzekering opzeggen door aan ons de intrekkingsbrief van het RDW te mailen. In deze brief van het RDW bevestigt het RDW u per welke datum de Bedrijfserkenning is ingenomen en per welke datum uw Handelaarskenteken is ingetrokken. Tot datum inname Handelaarskenteken en Erkenningsnummer van uw bedrijfsvoorraad bent u verzekeringsplichting.

Spelregels Groene Plaat Verzekering

Het Handelaarskenteken is bedoeld voor handelaren in motorvoertuigen. U kunt de Handelaarskenteken Plaat aanvragen bij het RDW. Door de link Handelaarskenteken te raadplegen verkrijgt u alle noodzakelijke informatie over de Groene Plaat.

Voor het Handelaarskenteken bent u verplicht direct een WA verzekering aan te kopen. Vergeet u de Groene Plaat meteen te verzekeren dan kan het RDW u een stevige boete opleggen. Ook als u het Handelaarskenteken (nog) niet gaat gebruiken is een WA verzekering verplicht.

Een Handelaarskenteken mag alleen door u of een door u aangewezen persoon worden gebruikt. Als u gebruik maakt van de Groene Plaat dan dient u altijd het originele Handelaarskenteken bij u te hebben. Het gebruik van het Handelaarskenteken moet verband houden met de verzekerde bedrijfsactiviteiten zoals is vermeld op uw Garage- of Groene Plaat Verzekering.

Een Groene Plaat is niet bedoeld voor uitleendoeleinden maar wel voor het halen en brengen van voertuigen of het maken van een proefrit.