Beste Premie Handelaars Kenteken Verzekering

Direct uw Groene Plaat Verzekering of Handelaars Kenteken Verzekering afsluiten? Standaard vaste Premie van € 66,70 per maand voor uw Handelarenpolis inclusief RDB Verzekering! Kentekens bij verzekeren is mogelijk. Ook voor handel in landbouwvoertuigen met LH kenteken!

Dekking Handelaarskenteken Verzekering

Alle Handelaarskenteken Verzekeringen / Groene Plaat Verzekeringen van onderstaande verzekeraars bestaan standaard uit: Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven + WA Verzekering Groene Plaat + Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad RDB + WA Verzekering aangemelde rijrisico's.

Premievergelijker Groene Plaat Verzekering

Handelaars Kenteken Verzekering I Garage Verzekering! Alléén Voor Autohandelaren en Handelaren in Landbouwvoertuigen!

Deze Kenteken Plaat Verzekering is niet bedoeld voor Autopoetsbedrijven!

Kantel uw telefoon voor optimaal resultaat.Kantel uw telefoon
voor optimaal resultaat.

Pakket: MoVeaBasis MoVeaTop
WA Verzekering Handelaarskenteken
Verplichte Verzekering Bedrijfserkenning (RDB)
Digitaal Kentekens aan- en afmelden
Digitaal Afdrukken Groene Kaart
Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven Autohandel
MoVea Verhaal Service Motorrijtuigen
MoVea Letselschade Service
Schade Verzekering Inzittenden  
(Verhaal) Rechtsbijstand Verzekering  
Eigen risico WA € 0,- € 0,-
Eigen risico bedrijfsaansprakelijkheid € 225,- € 225,-
Totaal Aantal Verzekerde Kentekens Kies aantal kentekens:
12345
5 kentekens
incl. Groene Plaat
     
Premie inclusief assurantiebelasting (per maand) 66,70 139,14
  Direct verzekeren » Bel MoVea » Direct verzekeren »

Handelaars Kenteken Verzekering MoVea Basis

Bij de Groene Plaat Verzekering MoVea Basis wordt uw Handelaarskenteken per direct in Voorlopige Dekking genomen. U ontvangt na de aanvraag per mail een dekkingsbevestiging van "voorlopige dekking" van uw Handelaarskenteken. De RDB Verzekering maakt standaard onderdeel uit van de MoVea Basis, het is dan ook niet noodzakelijk om voor de registratie dekking bedrijfsvoorraad een aparte WA verzekering aan te kopen. Naast het Handelaarskenteken kunt u optioneel kentekens bij verzekeren. De premie voor één extra gemeld kenteken bedraagt € 1,74 per dag, inclusief No Claim Korting. Ieder jaar zal de verzekeraar de extra gemelde kentekens met u verrekenen. De premie van € 66,70 is een vaste premie per maand, er vindt geen nacalculatie plaats over de omzet, wel over het aantal gemelde kenteken dagen. De MoVea Basis kent géén termijntoeslagen. U kunt de Groene Plaat Verzekering uitbreiden met een Schade Verzekering Inzittenden en/of een (Verhaal) Rechtsbijstand Verzekering, de premie bedraagt respectievelijk € 4,24 en € 3,96 per gemeld object per gemelde periode. Er is hier sprake van een contracttermijn van standaard 1 jaar. Vanaf 2 kentekens is het mogelijk voor u interessant om te kiezen voor de MoVea Top! Om voor deze Groene Plaat Verzekering in aanmerking te komen dient u te beschikken over een professionele verkoopruimte. Twijfelt u over uw verkoopruimte, neemt u dan contact met ons op.

Handelaars Kenteken Verzekering MoVea Top

De Groene PLaat Verzekering MoVea Top is een uitgebreide Handelaars Kenteken Verzekering. Standaard is een Schade Verzekering Inzittenden, evenals één Verzekering Verhaal Rechtsbijstand Verkeer meeverzekerd. Deze laatste twee verzekeringen zijn van toepassing op alle gemelde kentekens in Verkeersplein. Het aantal maximaal te melden kentekens inclusief het Handelaarskenteken bedraagt 5 kentekens. De Handelaren Polis MoVea Top is alléén bedoeld voor Autohandelaren. Om voor deze Groene Plaat Verzekering in aanmerking te komen dient u te beschikken over een professionele verkoopruimte. Twijfelt u over uw verkoopruimte, neemt u dan contact met ons op. Een contract termijn van 1 jaar is van toepassing.

Handelaarskenteken Verzekering, Maatwerk

Natuurlijk kunt u de Groene Plaat Verzekering op maat maken met Brand- en Diefstal verzekeringen, Casco Verzekering Handelsvoorraad, Casco Verzekering Rijrisico's, Casco Verzekering Handelaarskenteken. De mogelijkheden zijn verschillend per aanbieder! 

Premies en condities

Genoemde premies en condities zijn altijd onder voorbehoud van definitieve acceptatie door de verzekeraar. De verzekeraar heeft het recht de premies en condities aan te passen. Bovenstaande premies zijn alleen van toepassing op Autohandelaren. Vermelde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting en exclusief poliskosten en eventuele termijntoeslag.

Verzekering Handelaarskenteken Opzeggen

U kunt uw Groene Plaat Verzekering of Handelaars Kenteken Verzekering opzeggen door aan ons de intrekkingsbrief van het RDW te mailen. In deze brief van het RDW bevestigt het RDW u per welke datum de Bedrijfserkenning is ingenomen en per welke datum uw Handelaarskenteken is ingetrokken. Tot datum inname Handelaarskenteken en Erkenningsnummer van uw bedrijfsvoorraad bent u verzekeringsplichting.

Spelregels Groene Plaat Verzekering

Het Handelaarskenteken is bedoeld voor handelaren in motorvoertuigen. U kunt de Handelaarskenteken Plaat aanvragen bij het RDW. Door de link Handelaarskenteken te raadplegen verkrijgt u alle noodzakelijke informatie over de Groene Plaat.

Voor het Handelaarskenteken bent u verplicht direct een WA verzekering aan te kopen. Vergeet u de Groene Plaat meteen te verzekeren dan kan het RDW u een stevige boete opleggen. Ook als u het Handelaarskenteken (nog) niet gaat gebruiken is een WA verzekering verplicht.

Een Handelaarskenteken mag alleen door u of een door u aangewezen persoon worden gebruikt. Als u gebruik maakt van de Groene Plaat dan dient u altijd het originele Handelaarskenteken bij u te hebben. Het gebruik van het Handelaarskenteken moet verband houden met de verzekerde bedrijfsactiviteiten zoals is vermeld op uw Garage- of Groene Plaat Verzekering.

Een Groene Plaat is niet bedoeld voor uitleendoeleinden maar wel voor het halen en brengen van voertuigen of het maken van een proefrit.