Beste Premie Handelaars Kenteken Verzekering

Direct uw Groene Plaat Verzekering of Handelaars Kenteken Verzekering afsluiten? Premie vanaf € 66,70 per maand voor uw Handelarenpolis inclusief RDB Verzekering! Kentekens bij verzekeren is mogelijk. Ook voor handel in landbouwvoertuigen met LH kenteken!

Dekking Handelaarskenteken Verzekering

Alle Handelaarskenteken Verzekeringen / Groene Plaat Verzekeringen van onderstaande verzekeraars bestaan standaard uit: Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven + WA Verzekering Groene Plaat + Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad RDB + WA Verzekering aangemelde rijrisico's.

Premievergelijker Groene Plaat Verzekering

Handelaars Kenteken Verzekering I Garage Verzekering! Alléén Voor Autohandelaren en Handelaren in Landbouwvoertuigen! Deze Kenteken Plaat Verzekering is niet bedoeld voor Autopoetsbedrijven!

Kantel uw telefoon voor optimaal resultaat.Kantel uw telefoon
voor optimaal resultaat.

Pakket: MoVeaBasis MoVeaTop Cascade nationale nederlanden
WA Verzekering Handelaarskenteken
Verplichte Verzekering Bedrijfserkenning (RDB)
Digitaal Kentekens aan- en afmelden
Digitaal Afdrukken Groene Kaart
Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven Autohandel
MoVea Verhaal Service Motorrijtuigen
MoVea Letselschade Service
Schade Verzekering Inzittenden   Optioneel
(Verhaal) Rechtsbijstand Verzekering   Optioneel Optioneel
Eigen risico WA € 0,- € 0,- € 0,- € 0,-
Eigen risico bedrijfsaansprakelijkheid € 0,- € 225,- € 500,- € 500,-
Totaal Aantal Verzekerde Kentekens Kies aantal kentekens:
12345
5 kentekens
incl. Groene Plaat
5 kentekens
incl. Groene Plaat
4 kentekens
incl. Groene Plaat
Aantal eigenaren N.v.t. N.v.t. Kies aantal eigenaren:
123
Kies aantal eigenaren:
123
Omzet Kies uw omzet:
€ 0,- t/m € 100.000,-€ 100.001,- t/m € 150.000,-€ 150.001,- t/m € 200.000,-€ 200.001,- t/m € 250.000,-€ 250.001,- t/m € 350.000,-€ 350.001,- t/m € 450.000,-€ 450.001,- t/m € 500.000,-Hoger dan € 500.000,-
Tot € 300.000,- Kies uw omzet:
€ 200.000,- t/m € 300.000,-€ 300.001,- t/m € 400.000,-€ 400.001,- t/m € 500.000,-Hoger dan € 500.000,-
N.v.t.
Starter N.v.t. N.v.t. Bent u starter?
 
N.v.t.
       
Premie inclusief assurantiebelasting 66,70 139,14 132,93 195,08
  Direct verzekeren » Bel MoVea » Direct verzekeren » Direct verzekeren » Bel MoVea » Direct verzekeren »

Handelaars Kenteken Verzekering MoVea Basis

Bij de Groene Plaat Verzekering MoVea Basis wordt uw Handelaarskenteken per direct in Voorlopige Dekking genomen. U ontvangt na de aanvraag per mail een dekkingsbevestiging van "voorlopige dekking" van uw Handelaarskenteken. De RDB Verzekering maakt standaard onderdeel uit van de MoVea Basis, het is dan ook niet noodzakelijk om voor de registratie dekking bedrijfsvoorraad een aparte WA verzekering aan te kopen. Naast het Handelaarskenteken kunt u optioneel kentekens bij verzekeren. De premie voor één extra gemeld kenteken bedraagt € 1,74 per dag, inclusief No Claim Korting. Ieder jaar zal de verzekeraar de extra gemelde kentekens met u verrekenen. De premie van € 66,70 betreft een minimum premie, deze is afgestemd op een omzet tot € 100.000,-. De MoVea Basis kent géén termijntoeslagen. U kunt de Groene Plaat Verzekering uitbreiden met een Schade Verzekering Inzittenden en/of een (Verhaal) Rechtsbijstand Verzekering, de premie bedraagt respectievelijk € 4,24 en € 3,96 per gemeld object per gemelde periode. Er is hier sprake van een contracttermijn van standaard 1 jaar.

Handelaars Kenteken Verzekering MoVea Top

De Groene PLaat Verzekering MoVea Top is een uitgebreide Handelaars Kenteken Verzekering. Standaard is een Schade Verzekering Inzittenden, evenals één Verzekering Verhaal Rechtsbijstand Verkeer meeverzekerd. Deze laatste twee verzekeringen zijn van toepassing op alle gemelde kentekens in Verkeersplein. Het aantal maximaal te melden kentekens inclusief het Handelaarskenteken bedraagt 5 kentekens. De Handelaren Polis MoVea Top is alléén bedoeld voor Autohandelaren. Om voor deze Groene Plaat Verzekering in aanmerking te komen dient u te beschikken over een professionele verkoopruimte. Een contract termijn van 1 jaar is van toepassing.

Handelaars Kenteken Verzekering Van Cascade Assuradeuren

Bij de Handelaars Kenteken Verzekering van Cascade Assuradeuren wordt uw Groene Plaat per direct in Voorlopige Dekking genomen. Naast het Handelaarskenteken en uw RDW erkenning kunt u nog 4 kentekens extra tegen het WA risico verzekeren voor een vaste lage premie per maand. U ontvangt na de aanvraag per mail een dekkingsbevestiging van "voorlopige dekking" van uw Handelaarskenteken. De premie is afhankelijk van het aantal eigenaren en de omzet. Let op, als u personeel in dienst heeft dan zal de assuradeur een toeslag op de premie doorvoeren. Deze toeslag is gebaseerd op de hoogte van de loonsom.

Om voor deze Garage Verzekering in aanmerking te komen dient de omzet minimaal € 200.000,- te bedragen.

Bij bestaande Autohandel Bedrijven verleent de assuradeur u op voorhand No Claim Korting! Om voor deze korting in aanmerking te komen dient u het voorgaande verzekeringsjaar geen schades ten laste van uw huidige Garage Polis te hebben gehad. Bent u een startende Autohandelaar dan verleent de assuradeur u bij de eerstkomende hoofd (premie) vervaldatum de No Claim Korting. Voorwaarde is wel dat u geen schade heeft gehad vanaf de start van de Groene Plaat verzekering tot de hoofdvervaldatum. Termijntoeslag is niet van toepassing. Er is hier sprake van een contracttermijn van standaard 3 jaar. Een contracttermijn van 1 jaar is mogelijk tegen een toeslag van 10%.

Aanvullende Casco Verzekering Voor Uw Groene Plaat

Aanvullend op de Handelaarskenteken Verzekering bij Cascade kunt u ook een Casco Verzekering voor uw Groene Plaat afsluiten. Dekking tot 120 maanden. Bruto premie per maand € 76,-. Als u recht hebt op No Claim korting dan is de maandpremie voor uw Casco Verzekering Handelaarskenteken € 53,-

Beperkte Garage Verzekering Handelaren Van Nationale Nederlanden

Kiest u voor de Groene Plaat Verzekering van Nationale Nederlanden dan verkrijgt u voorlopige dekking nadat het volledig ingevulde - en ondertekende aanvraagformulier door ons per mail van u is ontvangen. Om in aanmerking te komen voor de Handelaars Kenteken Verzekering van Nationale Nederlanden dienen de werkzaamheden uitsluitend te bestaan uit handel in personen- en bestelauto's en motorfietsen. Vrachtauto's worden niet verzekerd door Nationale Nederlanden op deze Handelarenpolis. U kunt standaard 4 kentekens melden voor een vaste premie, inclusief de Groene Plaat - en de RDB Verzekering. Het is mogelijk om extra kentekens te melden tegen meerpremie. Vanaf 2 of meer eigenaren geldt een ander premietarief. Bij gespreide betaling is een premietoeslag van toepassing. Op het aanvraagformulier vindt u hierover meer informatie. U kunt de Groene Plaat Verzekering uitbreiden met een Schade Verzekering Inzittenden en/of een (Verhaal) Rechtsbijstand Verzekering, de premie bedraagt respectievelijk € 3,60 en € 3,53 per gemeld object per gemelde periode. Er is hier sprake van een contracttermijn van standaard 3 jaar.

Handelaarskenteken Verzekering, Maatwerk

Natuurlijk kunt u de Groene Plaat Verzekering op maat maken met Brand- en Diefstal verzekeringen, Casco Verzekering Handelsvoorraad, Casco Verzekering Rijrisico's, Casco Verzekering Handelaarskenteken. De mogelijkheden zijn verschillend per aanbieder!

Premies en condities

Genoemde premies en condities zijn altijd onder voorbehoud van definitieve acceptatie door de verzekeraar. De verzekeraar heeft het recht de premies en condities aan te passen. Bovenstaande premies zijn alleen van toepassing op Autohandelaren. Vermelde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting en exclusief poliskosten en eventuele termijntoeslag.

Verzekering Handelaarskenteken Opzeggen

U kunt uw Groene Plaat Verzekering of Handelaars Kenteken Verzekering opzeggen door aan ons de intrekkingsbrief van het RDW te mailen. In deze brief van het RDW bevestigt het RDW u per welke datum de Bedrijfserkenning is ingenomen en per welke datum uw Handelaarskenteken is ingetrokken. Tot datum inname Handelaarskenteken en Erkenningsnummer van uw bedrijfsvoorraad bent u verzekeringsplichting.

Spelregels Groene Plaat Verzekering

Het Handelaarskenteken is bedoeld voor handelaren in motorvoertuigen. U kunt de Handelaarskenteken Plaat aanvragen bij het RDW. Door de link Handelaarskenteken te raadplegen verkrijgt u alle noodzakelijke informatie over de Groene Plaat.

Voor het Handelaarskenteken bent u verplicht direct een WA verzekering aan te kopen. Vergeet u de Groene Plaat meteen te verzekeren dan kan het RDW u een stevige boete opleggen. Ook als u het Handelaarskenteken (nog) niet gaat gebruiken is een WA verzekering verplicht.

Een Handelaarskenteken mag alleen door u of een door u aangewezen persoon worden gebruikt. Als u gebruik maakt van de Groene Plaat dan dient u altijd het originele Handelaarskenteken bij u te hebben. Het gebruik van het Handelaarskenteken moet verband houden met de verzekerde bedrijfsactiviteiten zoals is vermeld op uw Garage- of Groene Plaat Verzekering.

Een Groene Plaat is niet bedoeld voor uitleendoeleinden maar wel voor het halen en brengen van voertuigen of het maken van een proefrit.