Garageverzekering nodig?

MoVea regelt jouw garageverzekering tegen de beste voorwaarden met een lage premie!

Nu vanaf €92,99 per maand!

Direct afsluiten »

Je garage verzekeren

Als autobedrijf of garagebedrijf een garageverzekering afsluiten? Doen. Schade aan klantvoertuigen tijdens de reparaties op de brug, brand aan het klantvoeruig als je het voertuig onder bewerking hebt of schade aan het klantvoeruig bij het maken van een proef- of testrit zijn geen uitzondering. Bij onderhoud en reparaties aan klantvoertuigen zit een ongeluk namelijk in een klein hoekje.

Een garageverzekering biedt hiervoor dé oplossing. Met een garageverzekering verzeker je de aansprakelijkheid van je garagebedrijf, schade aan klantvoertuigen en nog veel meer. Dat scheelt weer (financiële) zorgen. 

De garageverzekering is er voor garage-, schadeherstel- en gelijksoortige bedrijven met 1 of meer professionele reparatieruimte(s). Twijfel je over de werkplaats? Neem dan contact met ons op.

Poetsbedrijven, cardetailing, carwash, carwrapping, car dipping en autobelettering

Een garageverzekering voor autopoetsbedrijven, cardetailing, carwash, carwrapping, car dipping en autobelettering is altijd maatwerk.

Bekijk onze Car detailing verzekering
Bel » of Mail » ons!

(088 - 110 33 00 of info@movea.nl)

Demontage en carrosserie bedrijven

Een garageverzekering voor demontage en carroserrie bedrijven of gelijksoortige bedrijven behoort niet tot de mogelijkheden.

Overzicht garageverzekering of garagepolis

Hieronder zie je in één oogopslag waar je nog meer voor verzekerd bent bij het afsluiten van een garageverzekering, de MoVea Basis en de MoVea Top.

Maatwerk nodig?
Bel » of Mail » ons! (088 - 110 33 00 of info@movea.nl)

Kantel uw telefoon voor optimaal resultaat.Kantel uw telefoon
voor optimaal resultaat.

Pakket: MoVeaBasis garageverzekering
onderhoud/reparatie
MoVeaTop garageverzekering
onderhoud/reparatie
Aansprakelijkheidsverzekering
Schadeverzekering klantvoertuigen
WA-verzekering eigen motorrijtuig(en)
Verzekering WA-handelaarskenteken
Primaire dekking klantvoertuigen
Verplichte verzekering bedrijfserkenning (RDB)
Digitaal Kentekens aan- en afmelden
Digitaal afdrukken groene kaart
MoVea verhaalservice motorrijtuigen
Verzekering schade inzittenden
(Verhaal)rechtsbijstandverzekering verkeer
Vrije keuze hersteller
Standaard WA Duitsland dekking
Eigen risico WA € 0,- € 0,-
Eigen risico klantvoertuigen € 0,- € 0,-
Eigen risico bedrijfsaansprakelijkheid € 0,- € 0,-
Aantal Eigenaren 12 N.v.t.
Aantal WA Verzekerde Eigen Kentekens 12 1 groene plaat + 4 rijrisico's = 5 rijrisico's WA verzekerd
   
Kosten per maand inclusief assurantiebelasting 92,99 139,14
  Direct verzekeren » Direct verzekeren »

Garageverzekering afsluiten: MoVea Top

Na ontvangst van het digitale aanvraagformulier ontvang je per mail een bevestiging van voorlopige dekking. De Garagepolis MoVea Top is een complete garageverzekering met een dekking voor schade aan klantvoertuigen, een schadeverzekering inzittenden én een (verhaal)rechtsbijstandverzekering. Deze laatste 2 verzekeringen zijn van toepassing op alle gemelde kentekens op de garageverzekering. Het maximaal aantal te melden kentekens inclusief het handelaarskenteken is 5.

Wil je meer kentekens kunnen melden? Dat kan!
Bel » of Mail » ons met dit verzoek!

(088 - 110 33 00 of info@movea.nl)

Garageverzekering afsluiten: MoVea Basis

Na ontvangst van het digitale aanvraagformulier ontvang je per mail een bevestiging van voorlopige dekking. De Garagepolis MoVea Basis is een complete garageverzekering met een dekking voor schade aan klantvoertuigen, een schadeverzekering inzittenden én een (verhaal)rechtsbijstandverzekering. Deze laatste 2 verzekeringen zijn van toepassing op alle gemelde kentekens op de garageverzekering. Het maximaal aantal te melden kentekens inclusief het handelaarskenteken is 2.

De MoVea Basis is alleen bedoelt voor ondernemers zonder personeel, dus als je alleen werkt of samenwerkt met één collega eigenaar dan is de MoVea Basis garageverzekering de garagepolis die prima bij je past.

Premies en condities

Genoemde premies en condities zijn altijd onder voorbehoud van definitieve acceptatie door de verzekeraar. De verzekeraar heeft het recht de premies en condities aan te passen. Bovenstaande premies zijn alleen van toepassing op Garagebedrijven met onderhoud en reparatie aan klantvoertuigen. Deze verzekering is niet bedoeld voor poetsbedrijven. Vermelde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting en exclusief poliskosten en eventuele termijntoeslag.

Waarom een garage verzekeren bij MoVea?

Bij het afsluiten van een garageverzekering bij MoVea word je altijd geholpen door experts met jarenlange branchekennis én ervaring in het vak. Zo weten we precies wat je nodig hebt. Blijkt dat maatwerk te zijn? Ook dat is geen probleem. Zo past bij ieder bedrijf een juiste verzekering.

Verplichte preventie eisen van een garageverzekering

Hoewel de ‘kleine lettertjes’ niet altijd interessant, zijn ze wél belangrijk. Zeker in dit geval. Voldoe je als garagebedrijf niet aan alle onderstaande eisen en ontstaat er schade? Dan kan dit voor grote problemen zorgen. Als blijkt dat de schade is ontstaan door het niet aanwezig zijn of niet werkzaam zijn van de verplichte preventie(s), kan het zijn dat er geen beroep gedaan kan worden op de garageverzekering. Oftewel: de portemonnee moet alsnog getrokken worden.

De preventie eisen waar je als auto- of garagebedrijf aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een garageverzekering:

  • Minimale alarm klasse 2 met doormelding naar een particuliere alarmcentrale + jaarlijks onderhoudscontract. Definitieve alarmklasse wordt vastgesteld door het Borg/VEB gecertifieerde bedrijf.
  • Genoeg goedgekeurde brandblussers + jaarlijks onderhoudscontract
  • Elektrische installatie dient te voldoen aan de keuring scope 10
  • Sleutelkluis met een borging van minimaal €5.000,- voor sleutels van klantvoertuigen
  • Stalling van klantvoertuigen binnen het afgesloten pand
  • RI&E-rapportage bij personeel in dienst
  • Brandveilige en gescheiden verzamelbakken voor poetslappen
  • Een werk-order-systeem voor de registraties van onderhoud en reparaties
  • Opslag (bij voorkeur geen brandbare zaken) buiten het pand dient minimaal 15 meter van de gevel van het gebouw plaats te vinden
  • De bruggen dienen te voldoen aan de NEN Criteria

De kosten en condities zijn altijd onder voorbehoud van definitieve acceptatie van de verzekeraar en kunnen per verzekeraar verschillen. De verzekeraar heeft het recht om de kosten en condities aan te passen. Bovenstaande kosten zijn alleen van toepassing op garagebedrijven met onderhoud en reparatie aan klantvoertuigen.

Garageverzekering afsluiten?

We helpen je graag bij vragen, met advies en bij het afsluiten van je garageverzekering. Zo heb je alles binnen no time goed geregeld.

Sluit nu een garageverzekering af voor meer zekerheid »