Contractbundel MoVea

De MoVea contractbundel bestaat uit het Model Algemene Leveringsvoorwaarden, Stallingscontract, Consignatiecontract en een Proefritformulier. Als bundel voor maar € 74,99! Per contract € 27,99. De contracten kunt u naar wens zelf aanpassen!

Contractbundel MoVea

Samen met ScheerSanders Advocaten te Den Haag heeft MoVea de volgende modeldocumenten gemaakt:

  • Model algemene leveringsvoorwaarden
  • Stallingscontract
  • Consignatiecontract
  • Proefritformulier

Verzekeringsvoorwaarden Garage Verzekering of Handelaars Kenteken Verzekering

In uw verzekeringsvoorwaarden van uw Garagepolis of Groene Plaat Verzekering kunt u nalezen of uw verzekeraar u verplicht om algemene leveringsvoorwaarden toe te passen. Algemene voorwaarden zijn de regels die u als Garagist of Autohandelaar wilt laten gelden op alle contracten die u met uw klanten aangaat. In dit document beschrijft u uw condities waaronder u zaken doet. Denk aan koop en verkoop van motorrijtuigen, verrichten van reparatie aan klantvoertuigen, van toepassing zijnde garantietermijnen, enz. 

Het is belangrijk om algemene voorwaarden op tijd aan uw klant kenbaar te maken, u kunt deze overleggen bij een offerte of u kunt de voorwaarden op uw website vermelden. Meer over het gebruik van algemene voorwaarden kunt u nalezen op het web, natuurlijk kunt u ook contact opnemen met uw juridisch adviseur.

Stallingscontract en Consignatiecontract

Wanneer u uw relaties de mogelijkheid biedt tot stalling of consignatie verkoop dan is het aan te raden vast te leggen onder welke condities stalling en consignatieverkoop plaatsvinden. Raadzaam is om uw Garage Pakket Verzekering na te lezen of er sprake is van verzekeringsdekking voor deze activiteiten.

Proefritformulier

Wij doen u de suggestie aan om bij een proefrit altijd gebruik te maken van een proefritformulier. Afhankelijk van de wijze waarop u uw Garagerisico's heeft verzekerd kan uw Garageverzekeraar voorschrijven aan welke eisen u dient te voldoen om schade als gevolg - of door een proefrit vergoedt te krijgen.

Hoe aanschaffen?

Vul het formulier hieronder in, na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een betaallink en wij zorgen ervoor dat de documenten na betaling via e-mail naar u toegezonden worden.

Contractbundel Automotive

Contractbundel Automotive