Aanvragen RDB Verzekering

Als u geen Garage Verzekering heeft of een Groene Plaat Verzekering maar wel een bedrijfsnummer van het RDW, dan bent u verplicht om een RDB verzekering aan te kopen.

Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad

Het RDW stelt dat bedrijven met een bedrijfsnummer een wettelijke verplichting hebben om de bedrijfsvoorraad te verzekeren tegen minimaal het WA risico.

Wij hebben de mogelijkheid om de bedrijfsvoorraad van Autobedrijven en Garagebedrijven zonder groene plaat, maar met een erkenning te verzekeren.

Direct RDB Verzekering aanvragen

Klik op de onderstaande download link, u kunt het formulier printen, invullen, ondertekenen en mailen naar info@movea.nl.

Download formulier RDB Verzekering aanvragen »

Premie Verzekering Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad

De premie voor de Registratie Dekking bedraagt € 38,82 per maand inclusief assurantiebelasting.

Proefrit zonder Handelaarskenteken

De RDB Verzekering verzekert niet alleen de registratie van uw Bedrijfsvoorraad, de RDB Verzekering is een volwaardige WAM Verzekering. Wanneer u een proefrit maakt met een auto uit de handelsvoorraad zonder op deze auto het Handelaarskenteken te bevestigen zal de verzekeraar bij een ongeval de schade veroorzaakt aan derden door de auto uit de handelsvoorraad moeten vergoeden aan de benadeelde partij.

Echter de verzekeraar zal de uitgekeerde schade op u gaan verhalen, indien komt vast te staan dat u een proefrit heeft uitgevoerd met een auto uit de handelsvoorraad zonder het daarvoor bestemde Handelaarskenteken.