Aanvragen RDB Verzekering

Als u geen Garage Verzekering hebt of een Groene Plaat Verzekering maar wel een bedrijfsnummer van het RDW, dan bent u verplicht om een RDB verzekering aan te kopen.

MoVea

Offerte Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad

Het RDW stelt dat bedrijven met een bedrijfsnummer een wettelijke verplichting hebben om de bedrijfsvoorraad te verzekeren.

Wij hebben de mogelijkheid om de bedrijfsvoorraad van bedrijven zonder groene plaat maar met een erkenning te verzekeren.

Via het offerteformulier garageverzekering kunt u een RDW verzekering handelsvoorraad aanvragen.

Premie Verzekering Registratie Dekking Bedrijfsvoorraad

De premie voor de Registratie Dekking bedraagt € 38,82 per maand inclusief assurantiebelasting.

Proefrit zonder Handelaarskenteken

De RDB Verzekering verzekert niet alleen de registratie van uw Bedrijfsvoorraad, de RDB Verzekering is een volwaardige WAM Verzekering. Wanneer u een proefrit maakt met een auto uit de handelsvoorraad zonder op deze auto het Handelaarskenteken te bevestigen, dan zal de verzekeraar bij een ongeval de schade veroorzaakt aan derden door de auto uit de handelsvoorraad moet vergoeden aan de benadeelde partij.

Echter de verzekeraar zal de uitgekeerde schade op u gaan verhalen, indien komt vast te staan dat u een proefrit heeft uitgevoerd met een auto uit de handelsvoorraad zonder het daarvoor bestemde Handelaarskenteken.