Automotive Informatie

Kentekens »

Hier treft u een overzicht van veelkomende kentekens, via deze opsomming kunt u dan zien welk kenteken in welke situatie voor u van toepassing kan zijn.

Lees meer »

Kenteken.TV »

Kenteken.TV biedt allerhande gratis online tools rondom de Nederlandse kentekenplaten. Enkele voorbeelden: RDW laatst uitgegeven kenteken , digitale versie van kentekenplaat maken, voorspelling van je nieuwe kenteken of KentekenBattle. Daarnaast worden veelvuldig nieuwe blogpostings geplaatst over het gebruik van kentekens in TV-commercials. 

Lees meer »

KentekenCheck.nl »

Graag meer te weten komen over een voertuig? KentekenCheck.nl is de grootste voertuig- geschiedenis website van NL! Wij verzamelen informatie over voertuigen en delen dat graag!

Lees meer »

Kiwa SCM »

Inbouwbedrijven CCV voertuigbeveiliging registreren voertuigen met gecertificeerde beveiliging in onze database. Met behulp van de kentekencheck kunt u eenvoudig en snel zien of uw auto bij ons is geregistreerd.

Lees meer »

Preventietips voor garagebedrijven en autodealers »

Werkzaamheden als lassen en slijpen zijn niet zonder risico's. Als oplettende werkgever kunt u veel voor uw werknemers betekenen door preventieve maatregelen te nemen. Bovendien: preventie maakt uw bedrijf ook veiliger voor uw klanten, die hun auto's aan u toevertrouwen. Het naleven van de preventie tips zorgt er bovendien voor dat uw garageverzekering betaalbaar blijft!

Lees meer »