Video over gebruik Handelaarskenteken of Groene Plaat

Groene plaat verzekering Garageverzekering

Twee korte video's over het gebruik van het Handelaarskenteken. De video's over het gebruik van de Groene Plaat zijn van Leo de Haas TV Producties B.V. . Op YouTube staan nog meer leuke video's van Leo de Haas TV Producties B.V.

Deze eerste video laat zien dat het niet is toegestaan boodschappen te doen met het Handelaarskenteken. Dit levert een stevige boete op. Bekijk het video fragment.


Maar stel dat je tijdens bovenstaand gebruik met de groene plaat nu een ongeluk veroorzaakt. Hoe denk je dan dat de Groene Plaat Verzekeraar zal reageren? Die zal aangeven dat er alleen dekking is wanneer het Handelaarskenteken wordt gebruikt in het kader van de bedrijfsuitvoering, boodschappen doen hoort daar niet bij.

De volgende video vertelt in het kort wat is toegestaan met een Groene Plaat.


In dit fragment geeft het RDW zelf een toelichting op het gebruik van het Handelaarskenteken. Heb je vragen bel dan een gespecialiseerde onafhankelijke adviseur in Garage- en Groene Plaat Verzekeringen. De betreffende adviseur zal je precies kunnen vertellen hoe de wetgeving in elkaar steekt als het gaat om het gebruik van groene platen.