Verzeker uw Autotransport met de Autotranstransport Verzekering

Bent u Autohandelaar, Garagist of Autotransporteur, verzeker uw Autotransport direct bij MoVea.

Direct Dekking voor uw Autotransport Verzekering

Kiest u voor de Autotransport Verzekering van MoVea, dan is uw Autotransport per direct in Voorlopige Dekking. U ontvangt na de aanvraag een dekkingsbevestiging per mail. Na definitieve acceptatie door de verzekeraar ontvangt u de polis.

Premie en Eigen Risico Autotransport Verzekering

Onderstaande premie is per transport en met automatische incasso door de transport verzekeraar. Het door u gekozen eigen risico is per object. Natuurlijk is het ook mogelijk om een doorlopende Autotransport Verzekering aan te kopen op basis van nacalculatie. Naast premie zal de verzekeraar ook poliskosten in rekening brengen.

Autotransport Verzekering Aanvragen

Alle velden zijn verplicht!
€ ..,-


Verzekerde Goederen Autotransport Verzekering

De Autotransport Verzekering verzekert personen-/bestelauto's in eigendom van de Autohandelaar of Garagehouder. De Autotransport Verzekering verzekert ook personen-/bestelauto's in eigendom van derden die door de Autohandelaar, Garagehouder of Autotransporteur worden vervoerd. 

Dekking Autotransport Verzekering

De dekking van de Autotransport Verzekering vangt aan vanaf het moment dat de personen-/bestelauto's op de autoambulance/transporter zijn geladen. De dekking stopt wanneer de personen-/bestelauto's op de eindbestemming worden gelost.

Dekkingsgebied Autotransport Verzekering

Het dekkingsgebied betreft de Europese Unie, Noorwegen en Zwitserland.

Maximale Verzekerde Som Autotransport Verzekering

De maximale verzekerde som bedraagt € 200.000,- per gelegenheid. Als de waarde van het transport meer bedraagt dan € 200.000,- dan zijn de premies en condities op aanvraag.

Voorwaarden Autotransport Verzekering

Iedere verzekering kent voorwaarden, ook de Autotransport Verzekering van MoVea. Onderstaand kunt u deze opvragen. Wij adviseren de voorwaarden door te nemen. 

Bijzondere bepaling Autotransport Verzekering

Er geldt geen dekking voor reeds bestaande beschadigingen en gebreken. Wij adviseren u voorafgaand van ieder transport foto's te maken, evenals bij aankomst op de bestemming.