Verzeker uw Autotransport met de Autotranstransport Verzekering

Bent u Autohandelaar, Garagist of Autotransporteur, verzeker uw Autotransport direct bij MoVea.

Direct Dekking voor uw Autotransport Verzekering

Kiest u voor de Autotransport Verzekering van MoVea, dan is uw Autotransport per direct in Voorlopige Dekking. U ontvangt na de aanvraag een dekkingsbevestiging per mail. Na definitieve acceptatie door de verzekeraar ontvangt u de polis.

Premie en Eigen Risico Autotransport Verzekering

Onderstaande premie is per transport en met automatische incasso door de transport verzekeraar. Het door u gekozen eigen risico is per object. Natuurlijk is het ook mogelijk om een doorlopende Autotransport Verzekering aan te kopen op basis van nacalculatie. Naast premie zal de verzekeraar ook poliskosten in rekening brengen.

Let op: Wanneer uw bedrijf en/of de belanghebbende van het voertuig in het buitenland is gevestig is een autotransportverzekering niet mogelijk.

Autotransport Verzekering Aanvragen

Alle velden zijn verplicht!
€ ..,-


Autotransport Verzekering

De Autotransport Verzekering verzekert personen-/bestelauto's in eigendom van de Autohandelaar of Garagehouder. Vervoert u namens derden of in opdracht van derden dan is een Vervoerders Aansprakelijkheids Verzekering van toepassing. Hiervoor dient een apart (offerte) aanvraagformulier te worden ingevuld. Op verzoek mailen wij u dit formulier.

Dekking Autotransport Verzekering

De dekking van de Autotransport Verzekering vangt aan vanaf het moment dat de personen-/bestelauto's op de autoambulance/transporter zijn geladen. De dekking stopt wanneer de personen-/bestelauto's op de eindbestemming worden gelost.

Dekkingsgebied Autotransport Verzekering

Het dekkingsgebied betreft de Europese Unie, Noorwegen en Zwitserland.

Maximale Verzekerde Som Autotransport Verzekering

De maximale verzekerde som bedraagt € 150.000,- per gelegenheid. Als de waarde van het transport meer bedraagt dan € 150.000,- dan zijn de premies en condities op aanvraag.

Voorwaarden Autotransport Verzekering

Iedere verzekering kent voorwaarden, ook de Autotransport Verzekering van MoVea. Onderstaand kunt u deze opvragen. Wij adviseren de voorwaarden door te nemen. 

Bijzondere bepaling Autotransport Verzekering

Er geldt geen dekking voor reeds bestaande beschadigingen en gebreken. Wij adviseren u voorafgaand van ieder transport foto's te maken, evenals bij aankomst op de bestemming.

Onderstaande Clausules worden geclausuleerd op de tijdelijke transport verzekering.

T041: Vergoeding van reparatiekosten of dagwaarde (EN)
Bij een gedekte schade aan verzekerde zaken vergoeden wij het volgende:
a. Als reparatie mogelijk is, vergoeden wij de reparatiekosten tot maximaal de werkelijke waarde van de verzekerde zaken onmiddellijk vóór het ontstaan van de schade. Daar trekken we de waarde van de eventuele restanten van af.
b. Als reparatie niet mogelijk is, vergoeden wij maximaal de werkelijke waarde van de verzekerde zaken onmiddellijk vóór het ontstaan van de schade. Daar trekken we de waarde van de eventuele restanten van af.

T040: Vervanging van onderdelen (EN)
Als er door een gedekte schade een of meer onderdelen moeten worden vervangen, dan vergoeden wij maximaal het bedrag dat deze onderdelen kosten als ze uit voorraad worden geleverd. Dat geldt ook als:
- de onderdelen niet meer voorradig zijn bij de fabrikant of importeur; en
- ze daarom speciaal gemaakt moeten worden.