Verzeker uw Autotransport met de Autotranstransport Verzekering

Bent u Autohandelaar, Garagist of Autotransporteur, verzeker uw Autotransport direct bij MoVea.

Direct Dekking voor uw Autotransport Verzekering

Kiest u voor de Autotransport Verzekering van MoVea, dan is uw Autotransport per direct in Voorlopige Dekking. U ontvangt na de aanvraag een dekkingsbevestiging per mail. Na definitieve acceptatie door de verzekeraar ontvangt u de polis.

Premie en Eigen Risico Autotransport Verzekering

Onderstaande premie is per transport en met automatische incasso door de transport verzekeraar. Het door u gekozen eigen risico is per object. Natuurlijk is het ook mogelijk om een doorlopende Autotransport Verzekering aan te kopen op basis van nacalculatie.

Autotransport Verzekering Aanvragen

Beide velden zijn verplicht!
€ ..,-


Verzekerde Goederen Autotransport Verzekering

De Autotransport Verzekering verzekert personen-/bestelauto's in eigendom van de Autohandelaar of Garagehouder. De Autotransport Verzekering verzekert ook personen-/bestelauto's in eigendom van derden die door de Autohandelaar, Garagehouder of Autotransporteur worden vervoerd. 

Dekking Autotransport Verzekering

De dekking van de Autotransport Verzekering vangt aan vanaf het moment dat de personen-/bestelauto's op de autoambulance/transporter zijn geladen. De dekking stopt wanneer de personen-/bestelauto's op de eindbestemming worden gelost.

Dekkingsgebied Autotransport Verzekering

Het dekkingsgebied betreft de Europese Unie, Noorwegen en Zwitserland.

Maximale Verzekerde Som Autotransport Verzekering

De maximale verzekerde som bedraagt € 200.000,- per gelegenheid. Als de waarde van het transport meer bedraagt dan € 200.000,- dan zijn de premies en condities op aanvraag.

Voorwaarden Autotransport Verzekering

Iedere verzekering kent voorwaarden, ook de Autotransport Verzekering van MoVea. Onderstaand kunt u deze opvragen. Wij adviseren de voorwaarden door te nemen. 

Bijzondere bepaling Autotransport Verzekering

Er geldt geen dekking voor reeds bestaande beschadigingen en gebreken. Wij adviseren u voorafgaand van ieder transport foto's te maken, evenals bij aankomst op de bestemming.